ERVARINGEN

ZIJ GINGEN JOU VOOR..

Ervaring behandeling..

Telefoons uit en om 15.00u zei ik: ‘Nou Toos, kom maar op!Dat heeft ze zeker gehoord, want al vrij snel voelde ik de energie stromen. Vooral in mijn rechter been. Vrij snel zag ik weer het paarse licht, variërend van diep naar licht, alsof het golfde. Ik moest glimlachen en werd toen overstelpt met paars licht. Het was zo overweldigend dat de tranen uit mijn ogen liepen, en dat terwijl ik niet moest huilen. Plots begonnen mijn oren te suizen en wat er toen gebeurde kan ik niet goed beschrijven maar ik ga het proberen: Gouden lichtstralen, die als een soort waaier vanuit mijn zonlichaam over me heen vielen. De stralen veranderden in steeds wisselende vormen van gouden kristallen van verschillende grootte. Net als de binnenkant van een amethiststeen en werden grote ornamenten, die het paarse licht om elkaar heen draaiden, terwijl ik de warmte van het licht bleef voelen. Het leken wel reuze gouden kristallen sierraden. Het was wonderlijk en mooi tegelijk. Plots trok het weg, alsof een of andere kracht aan de andere kant alles naar binnen zoog.  En toen was alles grijs en moest ik heel diep zuchten. Toen was ’t weg en over.

Heel wonderlijk en heilzaam. Ik zag absoluut goud!

Dankjewel Toos, dat je deze bijzondere ervaring voor me bereidt hebt. 

- Odiel de Hond -

Ervaring behandeling..

Bij binnenkomst krijg ik meteen een emotioneel gevoel en schiet vol. Tranen branden achter mijn ogen, maar ik probeer me goed te houden. Wanneer Toos terugkomt met een kopje thee en me vraagt hoe ze me kan helpen, gaan de sluizen open. Wat er daarna gebeurd is heel bijzonder; een stortvloed van woorden brengen de nodige emoties met zich mee, ook voel ik van alles in mijn lijf. Ik verwonder mij hierover maar Toos legt goed uit wat er gebeurt op dat moment. Uiteindelijk wordt er heel veel oude shit, pijn, verdriet opgeruimd en Toos is er voor me. Zo bijzonder en zo veilig! 

- Anoniem -