ERVARINGEN

ZIJ GINGEN JOU VOOR..

Ervaring behandeling..

Toos is een vriendelijke vrouw die zich heel bescheiden opstelt. Ze is zich zeer bewust van het feit dat ze haar bijzondere gaven ontleent aan energie-en buiten zichzelf en dat maakt haar nederig. In haar rol als medium is ze zorgvuldig met het geven van de informatie die ze doorkrijgt . Ze stelt vragen, spreekt duidelijke taal  en tast voortdurend af op welke wijze een `boodschap` het best overgebracht dan wel verduidelijkt zou kunnen worden. Daarbij stemt ze voortdurend af op jou. Ze creëert een rustige en veilige omgeving, waarin altijd ruimte is voor humor. Toos komt over als  een puur  mens met een groot hart. Haar tarief verraadt dat ze dit bijzondere werk uit liefde doet.

- Odiel de Hond -

Ervaring behandeling..

Bij binnenkomst krijg ik meteen een emotioneel gevoel en schiet vol. Tranen branden achter mijn ogen, maar ik probeer me goed te houden. Wanneer Toos terugkomt met een kopje thee en me vraagt hoe ze me kan helpen, gaan de sluizen open. Wat er daarna gebeurd is heel bijzonder; een stortvloed van woorden brengen de nodige emoties met zich mee, ook voel ik van alles in mijn lijf. Ik verwonder mij hierover maar Toos legt goed uit wat er gebeurt op dat moment. Uiteindelijk wordt er heel veel oude shit, pijn, verdriet opgeruimd en Toos is er voor me. Zo bijzonder en zo veilig!

- Anoniem -