Mijn naam is Toos van Boxtel. Gewoon Toos, zeggen ze ook wel eens. Paranormaal is eigenlijk heel normaal, daar ben ik het lopende voorbeeld van. In 1996 kwam mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling. Vanuit de Geestelijke Wereld heb ik dingen mogen en moeten ervaren om mij klaar te stomen voor het werk wat ik nu al jaren met liefde mag doen. Iedereen in dit aardse leven heeft een levensmissie, ik ben dankbaar dat ik mensen mag helpen in dit leven.

Mijn hele ontwikkeling heb ik samen met schrijfster en lifestylecoach, Karin Achten, uitgewerkt en dit resulteerde in het boek ‘Gewoon para Normaal’.  Het boek geeft een inkijkje in hoe mijn ontwikkeling is gegaan. Misschien ga je zelf ook door een transformatie, dan kan dit boek je zeker helpen.

We zijn hier op aarde om ons te herinneren wie we in wezen zijn. Ik wil je tijdens dit proces graag ondersteunen.

Liefs,
Toos.