Meditatiegroep

Sluit je aan bij een van mijn groepen

Meditatieavond

Iedere maand begeleid ik een aantal meditatiegroepen, welke elk uit een klein gemengd gezelschap mannen en vrouwen bestaat. Zo’n groep komt eens per maand samen om spirituele vraagstukken en gevoelens met elkaar te delen. Ook hier heerst een fijne, huiselijke sfeer, waar je jezelf mag zijn.

"Elke meditatieavond is weer anders"

Iedere meditatieavond is weer anders, omdat we ons openstellen en laten gebeuren wat zich aandient. 
Heb je vragen, wil je iets delen of wil je werken aan je spirituele ontwikkeling? In het eerste deel van de avond is hier voldoende ruimte voor. Een belangrijk onderdeel van de avond is onze gezamenlijke meditatie. Ik neem de mensen een stukje mee in een geleide meditatie, waarna je ongeveer een half uurtje ‘alleen’ in verbondenheid verder mediteert. 
Het gebeurt regelmatig dat ik tijdens de meditatie als transmedium boodschappen van Genezijde mag doorgeven. Hierdoor krijgt je ziel een aanvullende boodschap, die jij op je pad mag meenemen. Ik noem dit altijd de cadeautjes van het Universum. Lijkt je het fijn om eens deel te nemen aan zo’n avond? Voel je vrij contact met me op te nemen, je bent van harte welkom! Hoe meer zielen, hoe meer we de aarde samen een stukje verder kunnen verlichten.