HUISZUIVERING

Last van negatieve energieën in jouw huis?

Hoe ga ik te werk?

Alles is energie. Als je met iemand communiceert vindt er ook een energieoverdracht plaats. Dat kan positief of negatief zijn. Zelfs je eigen gedachten bestaan uit energie.

Voor mij is het gewoon mijn werk; ik stel me open en ga in contact met de ‘energie’. Ik geef je altijd de informatie door die op dat moment aan mij wordt doorgegeven. Soms hoort de energie (ziel) bij jullie gezin, en soms is het een dolende ziel die gehecht is aan de locatie. Door mij met deze energie te verbinden, wijs ik hen de weg naar het ‘licht‘. Ik ben dankbaar dat ik dit met behulp van de engelen mag doen, zodat jullie huis weer fijn aanvoelt en de dolende ziel verder naar het licht kan.

Het zuiveren van huizen

Wat je je misschien ook niet realiseert is dat overleden zielen soms op aarde blijven ‘hangen’. Dit kan doordat ze zich niet realiseren dat ze zijn overleden of om andere redenen. Dit noemen we dolende zielen. Het hoeft niet perse zo te zijn dat ze een negatieve energie verspreiden, maar toch kun je er behoorlijk last van hebben. Energetisch voel je aan dat er iets niet klopt. Dat kan dus van alles zijn.
 Ik heb al heel veel huizen mogen zuiveren en alle gevallen zijn weer verschillend.
Mag ik jouw huis zuiveren?