Gewoon para Normaal
Karin Achten & Toos van Boxtel

In dit boek “Gewoon para Normaal” kun je lezen hoe een gewone vrouw, net als iedereen, een spirituele ontwikkeling doormaakt. De lezer krijgt een handreiking hoe je het spirituele pad kunt bewandelen. In dit boek nemen wij de lezer mee in onze vreugde, verdriet en verwondering, de ontdekkingsreis van het leven.

Over Toos

Gedurende het boek word je meegenomen in Toos haar ontwikkeling en word haar missie onthuld.

Spirituele denkwijze

Het boek nodigt je uit je spirituele ervaringen met anderen te delen, zodat de hemel het kan vermenigvuldigen.

Jouw pad bepalen

De lezer krijgt een handreiking hoe je het spirituele pad kan bewandelen. Het boek is laagdrempelig en schrikt niet af door theoretische verhalen, zonder praktische onderbouwing.

 

"Ik mag ze bijstaan met levensvragen en behandelen met energieen uit de geestelijke wereld"

We maken veel mee in onze cyclus van leven naar overlijden. Tijdens mijn spirituele ontwikkeling werd mijn levensmissie mij gaandeweg duidelijk. In dit leven als Toos, gewoon Toos, mag ik mensen helpen.

 Ik mag ze bijstaan met levensvragen en behandelen met energieën uit de Geestelijke wereld. Tijdens mijn spirituele ontwikkeling heb ik een dagboek bijgehouden, wetende dat ik hier ooit nog iets mee zou willen doen. Dit resulteerde in het dit boek ‘Gewoon para Normaal’, dat ik samen met  Karin Achten heb geschreven.