BLOG | SPIRITUALITEIT

TOOS VAN BOXTEL & KARIN ACHTEN

'Stervensbegeleiding'

Mijn gedachten gaan terug naar Maarten. Via, via had zijn vrouw mijn nummer gekregen en vroeg mij of ik hen wilde helpen. Ze vertelde dat haar man Maarten onder behandeling was in het ziekenhuis  voor keelkanker en niet meer lang te leven had. De reden waarom hij graag een afspraak wilde maken was, omdat hij wel vaker een energetische behandeling had gehad en zich daar fijn bij voelde. Daarbij kwam dat hij bang was om dood te gaan en nog met levensvragen zat.

Omdat ik voelde dat de ‘nood’ erg hoog was, stelde ik voor dat ze diezelfde middag nog zouden langskomen. Die middag hebben we een lang en ontspannen gesprek gehad. Door de antwoorden die hij van Gene Zijde mocht  ontvangen, werd zijn angst stukken minder en zag ik dat er een rust over hem heen was gekomen.
In de weken die volgden heb ik veel met Maarten en zijn vrouw over het hiernamaals mogen spreken. Ik vertelde hem wat ik doorkreeg en ook over mijn eigen ervaringen. Soms zag ik hem glunderen, waaruit ik opmaakte dat zijn vertrouwen werd gesterkt.

Toen het voor Maarten niet meer ging om naar de praktijk te komen, ging ik wekelijks naar zijn huis om hem te behandelen. Maarten is in het bijzijn van zijn familie en vrienden overleden. Het was voor mij een hele mooie ervaring om een helpende hand te mogen bieden en om hem van zijn angst te mogen bevrijden, door hem over de geestelijke wereld te mogen vertellen.

Andere blogs

GEWOON PARANORMAAL

Iedere handeling begint met één simpele ingeving. Zo ook het schrijven van het boek ‘Gewoon para Normaal’. Dat wij allemaal geïnspireerd worden vanuit de geest geeft het proloog van het boek helder weer. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Lees hier het hele artikel…


JE BESCHERMENGEL

Je gelooft erin of niet, maar iedereen heeft een beschermengel. Of beter gezegd; ‘iets’ van een hogere macht die met je meekijkt en je helpt (als jij erom vraagt). Omdat het je beschermengel is biedt hij je soms ook hulp aan terwijl je er niet om vraagt. Dit komt soms op een voor jou wat rare manier naar je toe, en snap je misschien de bedoeling er niet helemaal van. Maar bedenk je, dat het altijd is om een hoger doel te dienen… 

MEDITEREN BIJ TOOS

Wat gebeurt er precies tijdens een meditatie. Dat is voor iedereen persoonlijk. Karin heeft haar ervaring mooi weten te verwoorden, lees je mee?

ALS JE KIND SLECHT SLAAPT


Kinderen kunnen soms om onverklaarbare redenen niet slapen. Misschien zijn ze bang of hebben ergens last van wat ze moeilijk onder woorden kunnen brengen. Een mooi voorbeeld uit de praktijk is het verhaal van een jongetje van drie jaar oud. Zijn moeder was ten einde raad en vroeg mij of ik hen kon helpen….

REIS NAAR WILTSHIRE


Samen met mijn man Toos en Karin Achten met haar man ben ik afgelopen zomer naar Wilthire geweest. Het was een prachtige ervaring om de graancirkels met eigen ogen te aanschouwen. Karin heeft voor Paravisie Magazine volledig verslag gedaan, lezen jullie mee?