Gastenboek

Teken het gastenboek

NaamWil Vugts
Datum27-05-2007
Tijd11:09
Lieve Toos en Laurens,
Gefeliciteerd met deze mooie en liefdevolle website. Nu kun je aan het grote publiek uitdragen waarom jullie altijd voor onze broeders en zusters klaar staan. Jullie hebben in mijn hart altijd een bijzondere plek gehad. Het is voor mij bijna vanzelfsprekend om mensen die op welke wijze dan ook hulp nodig hebben te leiden naar een mooie,warme plek vol licht, liefde,eenvoud en energie.
En die plek vindt een ieder bij jou Toos.
De zuiverheid waarmee jij de mensen helpt neemt iedere drempel weg om bij jou een goed gesprek en behandeling te hebben.
Alle mooie avonden die jij organiseert doe je ook weer om de mensen verder te helpen op hun levenspad waarbij hun inzicht in het leven eenvoudiger wordt.
Zelf heb ik ervaren dat je dan veel meer aan kunt in het leven.
Toos en natuurlijk ook Laurens bedankt hiervoor en ik weet zeker dat nog vele lieve mensen in contact met jullie gaan komen. Deze mooie website geeft daar alle ruimte voor.
Groetjes,
Wil

NaamJoke de Rooij
Datum26-05-2007
Tijd21:57
Lieve Toos,
Prachtig! Jouw site ziet er echt schitterend uit. Je hebt weer een nieuwe deur geopend voor mensen om in contact met jou te kunnen komen. Op die manier zullen vanaf nu heel veel mensen met het Licht in aanraking komen en geholpen worden. Ik word er blij van.
En Laurens, bedankt dat we allemaal kunnen genieten van je mooie schilderijen! Een liefdevolle groet

NaamBart (je Kleinkind)
Datum26-05-2007
Tijd19:50
hoi lieve oma

ik wil even zeggen dat ikke jou sittee heel mooi vind. de schilderein vind ikk ook heel erg mooi, want die heeft mijn opa geschildert.ik ga ook een keer met opa een schilderei schilderen dat mag ik wel. ik kom nog een keer langs voor een kopje kofie oke.

DIKKE KUS VAN MIJN MAAR OOK VAN MIJN BROERTJE DAAN
doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

NaamJohan v Boxtel
Datum26-05-2007
Tijd15:36
Ondanks dat ik altijd voorzichtig ben in die dingen, vind ik het toch een mooie site en hoop dat je veel mensen kunt helpen, en dat mijn broer zo goed kan schilderen is toch wel uniek, zo zie je maar weer, er zijn toch bepaalde dingen die je niet kunt verklaren.

GR Johan

NaamTensie
Datum26-05-2007
Tijd13:42
Hoi Toos!

Ik heb net je website gelezen,prachtig!!!
Ook de schilderijen van Laurens zijn prachtig!
Heeeel veeeel succes met je prachtige werk en laat het meer worden na deze site!!

Liefs Tensie

NaamAndre en Ria
Datum26-05-2007
Tijd11:11
Hallo Toos,
Wat geweldig een eigen website.
Het ziet er heel erg mooi en profesioneel uit, en we hopen dat je hierdoor nog meer naamsbekendheid krijgt zodat je nog meer mensen kunt helpen met je gave en krachten.


Succes.

Andre en Ria.

NaamElly
Datum26-05-2007
Tijd10:40
Hai toos,
net gehoord van bob dat de website klaar is.
Hij is harstikke mooi geworden.
Wat fijn voor je dat je nu een eigen site hebt.
Ik hoop dat veel mensen net als ik heel veel steun en rust hier van mogen ervaren.
Ik ben je zoals je weet ontzettend dankbaar voor alles wat je voor mij betekent.

Heel veel liefs, Elly

NaamAngre Peters
Datum25-05-2007
Tijd21:45
Hallo toos,

Ik hoorde van patricia dat je je eigen site hebt. Nou proficiat daarmee. Ik ben bij jou in t verleden al eens in behandelijng geweest, en ik heb ook al een paar keer een mooie bloemen avond en sieradenavond mee mogen maken. Ik was daar zeer van onder de indruk. Ik hoop dat er veel mensen op je site gaan kijken en dat je nog heel veel mensen mag gaan helpen. Angre

NaamPatricia
Datum25-05-2007
Tijd21:37
lieve lieve mama

hoi hoi je eigen site is in de lucht geweldig!!!! langs deze weg willen wij zeggen dat we super trots op je zijn. en ik hoop dat je liefde die je in je hebt aan nog meer mensen mag gaan geven. veel liefs van je dochter en jan-willem en 2 dikke kusjes van bartje en daantje

NaamAnnette de Graauw
Datum25-05-2007
Tijd20:33
Lieve Toos, daar sta je dan! Je eigen web-site! Dit vindt ik echt super! Ik geniet hier net zoveel van. Ik noemde je van de week een "wijze vrouw" want de wijsheid zit in je en je kan op je eigen wijze vele mensen helpen bij hun groei, ontwikkeling, problemen, en ziekte's. Door jouw inzichten kunnen mensen weer verder groeien! Jouw genezende handen hebben mij al heel veel gegeven en ik dank je daarvoor. Lieve vriendin heel veel succes met je mooie web-site. Annette

NaamJeanneke
Datum25-05-2007
Tijd20:03
Lieve Toos,
Wat fijn dat je nu je eigen website hebt! Degene die je bent en dat waar je voor staat, mag zo nog verder naar buiten worden gebracht.
Velen heb je geholpen en nog velen zul je mogen helpen. Daarvan ben ik overtuigd.
Je eenvoud, oprechtheid en wijsheid raken degene die met je in contact komen. Puur en zuiver, vol met liefde, zo ben jij.
Je hebt me laten zien hoe je kritisch maar toch ook accepterend naar jezelf kunt kijken. Je hebt me geleerd te staan voor mijn idealen en te handelen naar dat wat in mij leeft. "Dicht bij je werkelijke zelf blijven!": is jouw boodschap.
Ik hoop dat je nog vele mensen dit mag meegeven. En dat doe je ook, door je steeds weer nog verder open te stellen. Dankjewel hiervoor!
Je vriendin, Jeanneke

[ vorige ] 1 2 3 4 5 6 7 [ volgende ]
Aantal berichten: 101