Gastenboek

Teken het gastenboek

NaamNathalie Mommersteeg
Datum05-06-2007
Tijd13:43
hallo tante toos,

Van harte gefeliciteerd met je eigen site. Ik hoop dat veel mensen je site gaan bezoeken en dat ze er veel aan zullen hebben. Je hebt mij altijd goed geholpen en daar ben ik je dankbaar voor.

heel veel succes met je praktijk.

veel liefs, nathalie

NaamAnnemarie
Datum04-06-2007
Tijd20:00
Lieve Toos en Laurens,
Gefeliciteerd met jullie website!
Jullie hebben er iets heel moois van gemaakt. Het is of ik Toos hoor praten, het is zo eigen en natuurlijk geschreven en het straalt jullie betrokkenheid uit naar de mensen voor wie het bedoeld is.
Mede door de schilderijen van Laurens is het een kunstwerk!
Veel liefs,
Annemarie

NaamAudrey
Datum02-06-2007
Tijd20:34
Hallo Toos,
Hoorde van patries dat je je eigen site hebt. Je hebt ons in het verleden al vaak geholpen met je behandelingen, daar zijn we je zeer dankbaar voor ook namens mijn moeder. veel sucses met je site.
groetjes audrey diny djersino en georgina.

NaamAnja Scheffer
Datum01-06-2007
Tijd17:06
Lieve Toos,

ik heb jou mogen ontmoeten in een erg moeilijke periode van mijn leven. Ik had net afscheid genomen van mijn lieve man en vader van mijn zoon. Bij jou vond ik rust, ik voelde de liefde en durfde ik van alles ter sprake te brengen. Toen ik de stap heb genomen om te gaan mediteren is er veel gebeurd en veranderd. Nu mag ik zelf mensen helpen. Nu mag ik wat ik bij van jou en Laurens geleerd heb weer doorgeven aan andere mensen. Geweldig. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor alles wat ik heb mogen ontvangen van en via jullie. Jullie wens is om een hemel op aarde te maken. Die wens deel ik van harte. Ik wens je heel veel succes met deze geweldige site. Dank je wel voor het zijn van gewoon Toos en Laurens. Dank je wel voor alles wat ik heb mogen ervaren en leren. Jullie zijn kanjers.

NaamMarion van Beek
Datum30-05-2007
Tijd19:45
Hallo Toos,
Het is een mooie website.
Ook de schilderijen van Laurens zien er mooi uit hoor.
Nou Toos je doet het maar hoor...
knap.
Groetjes Marion

NaamJos van Schijndel
Datum30-05-2007
Tijd18:14
Beste Toos,

Natuurlijk heb ook ik de moeite genomen om jouw website te lezen en bekijken. Mijn complimenten voor de proffesionaliteit van je website en niet te vergeten de mooie verhalen / ervaringen en prachtige foto's. Ik wens je veel suucces in de toekomst en hoop dat je nog vele medemensen mag helpen.

Groet Jos van Schijndel

NaamClaudia
Datum29-05-2007
Tijd22:14
Lieve Toos en Laurens,
Vol trots zei Toos vorige week dat de website bijna af was. Nu is ie af... en je mag er dan ook echt trots op zijn. Een prachtige site met mooie kleuren en teksten. En natuurlijk de schilderijen van Laurens niet te vergeten. Ik ben dankbaar dat ik jullie heb leren kennen. Dankzij jullie ben ik me meer bewust over het prachtige leven dat ons allen liefde, licht, vrede en vrijheid schenkt. Met dit besef ervaar je het leven gemakkelijker en blijf je bij jezelf. Wijsheid en innerlijke groei neemt toe. Ik bewandel hiermee een mooie, maar er is nog een lange weg te gaan. Bedankt hiervoor. Ik hoop jullie nog lang te mogen ontmoeten en wens jullie alle goeds toe. Lieve groeten, Claudia

NaamBeppie van Gulik
Datum29-05-2007
Tijd22:11
Hallo Toos,

Ik hoorde van Anita van je site. Het is interessant om wat meer over je ervaringen en behandelingen te weten te komen. Gezien het feit dat ik werk in de terminale zorg, is een andere kijk hierop waardevol. Veel succes met je praktijk, en dat je veel mensen tot steun mag zijn. Ik hoop je snel weer eens te zien.

Groetjes Beppie

NaamLisette
Datum29-05-2007
Tijd13:04
lieve toos en laurens wat een mooie website heb je .ik weet dat je er erg trots op bent ,en dat mag ook .je bent een hele lieve vrouw en begrijpt mij zonder woorden aankijken is voldoende .ik mag blij zijn met jou te werken .groeten lisette

NaamHarrie
Datum28-05-2007
Tijd18:03
Hallo Toos
Het is dan zover een eigen website!!!
Hij ziet er erg goed uit.
Ik wens je veel inspiratie in dat wat je doet en nu kun je dus waarmaken wat je toegezegd is ik hoop van ganser harte dat het zo is
Je broer Harrie

NaamTonnie Snoeren
Datum28-05-2007
Tijd11:42
Lieve Toos,
Gefeliciteerd met je mooie en professionele website! Het is echt jouw "ding"geworden en heeft helemaal jouw uitstraling, warm en liefdevol. Ook de mooie schilderijen van Laurens passen er prachtig bij. Jullie hebben al vele mensen geholpen, waaronder Ad en mij, en hopelijk zullen vele anderen de weg naar jullie vinden door deze site. Ik kan het ze alleen maar aanraden, want jullie hulp en steun is vrijblijvend, maar geeft veel stof tot nadenken en helpt je steeds weer op weg. Ontzettend bedankt voor jullie liefdevolle hulp Toos en Laurens en heel veel succes met de mooie website.
Liefs, Ad en Tonnie

NaamAnita Eberg
Datum28-05-2007
Tijd11:08
hoi Toos,

Ik heb net je website zitten lezen. ik vind hem goed in elkaar gezet. Je kunt er de belangrijkste info op vinden die je nodig hebt. De schilderijen van mijn broertje zijn ook prachtig.Ik ben er van overtuigd dat je veel mensen kunt helpen. Veel succes!!
anita eberg

NaamKaren uit Emmen van Bowie
Datum27-05-2007
Tijd20:25
Hallo Wat leuk zo'n eigen site van jezelf.Ik hoop dat je erg veel succes hebt met je praktijk.Ik hoorde het van Patries, dus ik dacht laat ik eens gaan kijken....Ik hoop dat alles goed gaat met jullie. Veel succes Groetjes Jeroen, karen en de honden. Het gaat erg goed met Bowie.

NaamJeeke
Datum27-05-2007
Tijd16:16
Hallo Toos en Laurens,
Het is een prachtige site geworden eerlijk en oprecht zonder poeha precies zoals jullie zijn "echt en oprecht".
Inmiddels heb ik al vele behandelingen van Toos mogen ontvangen en bij Laurens heb ik de helende reis gedaan.
Als ik terugkijk ben ik hierdoor erg gegroeid en sta ik veel sterker in het leven.
Toos en Laurens bedankt hiervoor en hoop dat ik nog vaak en contact met jullie mag hebben.
veel succes toegewenst.

NaamAnita Cools
Datum27-05-2007
Tijd12:39
Lieve Toos & Laurens,

Liefde, zuiver, rust en SAMEN dat is wat jullie website uitstraalt. Prachtig. Want voor mij is Toos nooit alleen maar Toos maar altijd samen in dingen doen met Laurens. De een vult de ander aan. In de 10 jaar dat ik jullie nu van dichtbij ken heb ik van jullie beiden veel geleerd en ontvangen. Onze gesprekken koester ik ook zeer. Ze waren/zijn altijd vrijblijvend maar wel tot nadenken. Het is een website die duidelijk aansluit op het kleine kamertje boven tot de behandelruimte van nu. Omdanks weerstand en niet begrijpen van anderen zijn jullie altijd positief gebleven in dat waar jullie voor staan. Het weten van jullie kan een steun zijn voor de ander en je mag zelf uitmaken of je daar gebruik van maakt. Het zijn bij jullie is een heerlijke warme deken waar heel veel mensen onder passen.

Liefs Anita

[ vorige ] 1 2 3 4 5 6 7 [ volgende ]
Aantal berichten: 101