Kerstmis

Kerstmis is een belangrijk gebeurtenis. Je viert niet alleen de geboorte van Jezus, maar het is ook een punt om stil te staan bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Je vreugdevolle momenten, je leercurve, hoe je bent gegroeid en waar je nog heen wil groeien. Kerstmis is een tijd van verbroedering, samenzijn. Bijgaand een kerst- en nieuwjaarsboodschap

Zoals je al hebt gelezen bij mijn uitleg over de meditatie avonden, komen alle groepen in december bij elkaar. Dat is een afsluiting van het afgelopen jaar en een heel fijn gebeuren.
Deze viering doe ik bij mij thuis. De woonkamer wordt leeggeruimd en een lange tafel met stoelen wordt neergezet. Daarnaast is de woonkamer helemaal in kerstsfeer.
Wij beginnen met een broodmaaltijd. De avond is gevuld met muziek, verhalen, gedichten etc. Voor iedereen die deze avond iets wil vertellen, wordt er ruimte gemaakt. Deze avond is bijzonder, de groepsleden kijken er ook naar uit als het kerstmis wordt. Velen beschouwen deze avond als "De Kerst".
Er zijn ook veel energieŽn en warmte aanwezig. Voor sommige goed voelbaar en kan leiden tot een vorm van inspiratie. Ik ben dan ook heel dankbaar voor deze avond, welke we met elkaar mogen delen.
Het is voor ons allemaal een hele mooie afsluiting van het afgelopen jaar. Bijgaand meer afbeeldingen.
Terug naar Groepsavonden

Kerstmis Kerstmis Robbert van den Broeke