Gastmediums

Door de jaren heen heb ik contact opgedaan met verschillende mediums.
Elk bijzondere mensen, die hun boodschap sterk uitdragen en andere willen helpen om meer inzicht te krijgen. Ze geven dat extra duwtje in de rug om verder te gaan, of die nodige openbaring –een teken dat je een ommezwaai moet maken- of om troost te bieden en hiermee je verdriet te helpen slijten.

Eens in de zoveel tijd organiseer ik deze avonden tijdens welke of één van de verschillende vormen van psychometrie plaatsvindt, of er wordt een zuivere seance gehouden, of een numeroloog komt spreken, zelfs een gastspreker kan langskomen. Het zijn allemaal vormen om je bewustzijn te vergroten en tot innerlijke groei aan te zetten.

Ik ben de gelukkige gastvrouw geweest van een zeer bijzondere avond met een zeer speciale gastspreker.
Dit neemt niet weg dat ik alle avonden als bijzonder beschouw en me vereerd voel bij elk medium dat een prachtige avond bij mij wil komen verzorgen. Maar een langgekoesterde wens voor mij en mijn groepen is uitgekomen: Robbert van den Broeke is gastspreker geweest op een van mijn avonden.

Ik heb zelf ooit een reading mogen ontvangen van Robbert en dit heeft mij tot op mijn ziel diep geraakt. Het was voor mij dan ook een droom die uitkwam toen hij deed toezeggen, dat hij mijn meditatiegroepen wilde toespreken. Alle aanwezige heeft hij die avond diep geraakt; er zijn een aantal bijzondere foto's door hem in mijn huis en praktijk gemaakt. Bijgaand meer afbeeldingen.

Dankbaar voor dat wat wij hebben mogen ontvangen die avond, ben ik –en mijn groepen- Robbert van den Broeke. Alle steun, wijsheid, liefde en kracht wensen wij hem dan ook toe met het uitdragen van zijn boodschap!
Terug naar Groepsavonden

Robbert van den Broeke Robbert van den Broeke