Mijn Eigen Spirituele Ervaringen

Mijn ontwikkeling is begonnen in 1996. Ik wil je graag vertellen hoe het allemaal begonnen is, misschien kun je er iets mee of komt het je zelfs bekend voor.

Het is allemaal begonnen toen ik mijn vader vier maanden verzorgd heb op zijn ziekbed. Ik had een speciale band met hem. Wij keken elkaar in de ogen en wij begrepen elkaar, daar kwamen geen woorden aan te pas.
Toen mijn vader was overleden ging ik op zoek, maar ik wist niet waar ik moest gaan zoeken. Ik had veel vragen: "Waar ben je? Ze zeggen toch er is leven na de dood, nou laat dan maar iets bewegen of iets zien!" Maar dat gebeurde niet.

Blauw Schilderij Er gingen jaren overheen. Mijn dochter kwam vertellen dat ze ging trouwen, maar ze wilde zo graag weten of opa (mijn overleden vader) er bij zou zijn. Ik kon haar hier niet mee helpen, maar adviseerde haar naar iemand op zoek te gaan die haar dat wel kon vertellen. Zo kwam ze bij een medium terecht. Deze vertelde mijn dochter dat haar moeder mee moest komen, omdat zij er harder aan toe was. En zo zijn wij samen naar dit medium gegaan. Wij hebben hele mooie boodschappen mogen ontvangen waar we heel dankbaar voor waren. Het medium mocht boodschappen ontvangen en opschrijven (dit noemen ze automatisch schrijven). Het was voor mij bijzonder om mee te maken en ik werd er erg naar toe getrokken, nieuwsgierig (leergierig). Ik mocht een paar dagen later de brief -die het medium via automatisch schrift had ontvangen en netjes had overgeschreven- ophalen.
Zij zei: "Toos, er staat hier iemand te popelen om te vragen of jij je wilt laten behandelen." Ik zei: "Maar ik ben niet ziek." "Ja, maar hij vraagt het nog een keer." "Dan wil ik eerst weten wie het is," zei ik. "Het is je vader," zei ze. En zo heb ik een afspraak met haar gemaakt en ben ik daar terecht gekomen.

Door de behandelingen en de gesprekken ging mijn ontwikkeling in volle gang. Er gebeurde heel veel bij mij als ik een behandeling kreeg. Voor die ervaringen ben ik nooit bang geweest. Ik heb er altijd vertrouwen in gehad.