Behandelingen

Behandelingen

Behandelen aan huis, waaronder:

Wat houdt een behandeling in

In mijn praktijk mogen veel mensen bij binnentreden al rust ervaren. De energieŽn die aanwezig zijn en de omgeving helpen hier natuurlijk aan mee.
De behandeling gaat als volgt: Je krijg een kop koffie of thee en ik ga in gesprek met je. In dat gesprek kunnen boodschappen doorkomen of ik mag iets waarnemen. Het kan, maar het hoeft niet. Wees gerust, ik zal je altijd vertellen wat ik op dat moment mag ervaren.

Na een tijdje, als wij klaar zijn met het gesprek, vraag ik je om op de behandeltafel te gaan liggen. Als je liever op een stoel wilt zitten, dan mag dat ook. Bij mij moet niks. Je kleding houd je aan, zelfs je schoenen als je dat wilt. De energieŽn komen overal doorheen. Dan ga ik je behandelen, ik stel mij open en ik laat mij daarbij leiden. Bij een behandeling kun je onder andere warmte, koude en prikkelingen voelen of zelfs kleuren zien. Ik mag soms de pijnen voelen van degene die ik behandel of wat de persoon voelt of ziet tijdens de behandeling waarnemen.
Iedere behandeling gaat anders. Ik kan van tevoren niet vertellen wat er gaat of mag gebeuren. Het kan zelfs zijn dat je bij de behandeling niets voelt. Denk dan niet dat je dan niet geholpen wordt, je wordt altijd geholpen. Je krijg die energieŽn die jij op dat moment nodig hebt.
Wanneer je na de behandeling nog even wilt blijven liggen, dan mag dat.
Daarna praten wij nog even na over of je iets hebt mogen ervaren of wat ik ervaren heb en natuurlijk hoe je je na de behandeling voelt.

Dankbaar ben ik, wanneer degene die ik behandeld heb naar huis zie gaan met een goed gevoel.
Klik hier voor foto's van mijn praktijkruimte
Naar boven

Waarvoor heb ik mensen mogen behandelen

Er zijn veel verschillende dingen waarvoor ik mensen heb mogen behandelen. Je kunt hierbij denken aan nerveus voor rij- en schoolexamens, overspannenheid, verslaving, rouwverwerking, RSI, Stervensbegeleiding e.a.
Ik wil een korte beschrijving geven van behandelingen die ik heb mogen geven.

Er kwam een vrouw met haar man bij mij. Zij was haar stem al meer dan 4 weken kwijt en haar man moest het woord doen. Ik ben haar gaan behandelen en net als altijd vroeg ik na de behandeling hoe zij deze ervaren had. Zij vertelde dat ze het fijn had gevonden. Toen zei haar man: "Toos, hoor je niet dat ze haar stem terugheeft?" Wij keken elkaar stomverbaasd aan en moesten lachen. Ze sprak als vanzelfsprekend, we hadden zelfs niet in de gaten dat ze weer kon praten.
Dat zijn dan de mooie cadeautjes die je mag ontvangen en je kunt er alleen maar dankbaar voor zijn.

In mijn praktijk komen ook kinderen en dat is fijn om mee om te gaan.
Ik heb een jongen van 5 jaar in mijn praktijk gehad en hij had verlatingsangst. Hierdoor was hij bang om op zwemles te gaan. Hij ging wel, maar het kostte heel wat moeite om hem te laten zwemmen. Maar naar een paar behandelingen en hem te leren vertrouwen heeft hij nu al zijn zwemdiplomaís gehaald en zijn angst is weg.

Een meisje van 8 jaar werd altijd geplaagd door de kinderen op school. Haar klasgenootjes lieten haar links liggen. Haar punten op school waren ook niet meer goed. Ze kreeg hierdoor een andere uitstraling, ze had altijd het laatste woord. Als er mensen aan het praten waren dan kwam ze ook tussendoor. Ik heb haar behandeld en met haar gepraat om haar een ander inzicht te geven hoe hier mee om te gaan. Zij is in een korte tijd een stuk sterker geworden en ze heeft ook vriendinnen gekregen. Ze wordt niet meer geplaagd. Haar juffrouw vertelde haar moeder zelfs dat haar punten weer omhoog gingen en ze het goed deed op school. De juffrouw vroeg: "Wat is er met je dochter gebeurd ? Ze is veranderd.!" Haar moeder glimlachte. Haar kind is geholpen en daar gaat het om.
Naar boven

Behandelen op afstand

Er zijn ook mensen die voor anderen hulp vragen in de vorm van een behandeling.
Ze mogen dan een foto van die persoon meenemen, alleen als er natuurlijk toestemming is gegeven door de persoon die op de foto staat.

Ik neem de foto in mijn handen en stel mij open voor wat ik mag ontvangen, net als bij een behandeling. Vervolgens mag ik mogelijk dingen voelen of zien en de pijn van die persoon voelen. De foto gaat veranderen, zoals bol staan, plekjes op de foto, op de hoekjes gaat de foto los zitten. Dit zijn tekenen dat die persoon op afstand wordt geholpen door de energieŽn. Het maakt niet uit waar die persoon is: thuis, op zijn werk of in het buitenland; ze worden altijd geholpen waar ze ook zijn.
Ook van mensen die overleden zijn en met wie je middels een foto in contact wil komen, kunnen boodschappen ontvangen worden.
En zo kun je iedere ziel met liefdevolle energieŽn helpen en bereiken.
Naar boven

Brandwonden

Naast mijn praktijk, werk ik ook parttime in de horeca waar ik al sinds 1992 met plezier werk.
In ieders dagelijks leven zijn er momenten, waar je mensen tot hulp kunt zijn als je maar handelt naar dat wat in je leeft. Ik wil hier beschrijven wat er op een dag gebeurde.

Ik liep in de keuken en zag dat een jongeman met een pan hete soep naar de klapdeur liep om deze klaar te zetten voor de gasten. Van de andere kant van de klapdeur kwam ook iemand aanlopen en duwde tegen de deur. De jongen kreeg de hete soep over zijn handen en armen. Iedereen in de keuken was er erg van geschrokken. Hij zette de pan op de grond en wilde de brandwonden blussen onder de koude kraan. Ik stond er bij en zei: Heb je vertrouwen in mij?Ē Hij keek me aan en zei: ďJaĒ. Deze jongeman wist helemaal niets van mijn gave.
Hij had veel pijn. Ik haalde eerst de soep van zijn handen en armen af, deze waren heel erg rood geworden.
Ik legde mijn handen op zijn handen. Ondertussen kwam een collega in de keuken en zei: "Je moet naar de EHBO gaan en je daar laten verzorgen." "Nee," zei de jongen, "Ik vertrouw op Toos".

Hij zei na een minuut: "Goh Toos, mijn handen worden heel erg warm! Wat is dat toch?"
Ik vertelde hem dat het een goed teken was en dat hij zich niet ongerust hoefde te maken, daarnaast stelde ik hem gerust dat het goed zou komen en dat hij vertouwen moest hebben.
En inderdaad na een poosje zei hij: "Toos, ik voel geen pijn meer. Hoe kan dat?"
Ik kon alleen maar glimlachen naar hem. Maar diep in mijn binnenste was ik op dat moment heel dankbaar dat ik hem heb mogen helpen.
Ik haalde mijn handen van hem af en al die rode plekken van het verbranden waren op een klein stukje na helemaal weg. Hij stond er perplex van. Er kwamen meer mensen naar ons toe om te kijken wat er aan de hand was en hij vertelde iedereen hoe hij het ervaren had.
Ik had met hem afgesproken dat wanneer de pijn later op de dag weer op zou zetten hij bij me terug moest komen. Het is niet meer nodig geweest en hij heeft de hele dag kunnen werken.
Naar boven

Behandeling aan huis - Stervensbegeleiding

Er zijn mensen die niet zelf kunnen komen en als zij graag behandeld willen worden dan ga ik naar hen toe, onder andere bij stervensbegeleiding.
Wat betreft stervensbegeleiding, het klinkt misschien raar voor je als ik dit zeg, maar dit vind ik heel mooi om het te mogen doen. Ik zal een van mijn voorbeelden bij deze begeleiding geven.
Er kwam een jonge man naar mij toe en vroeg of ik hem kon helpen. Hij wist dat hij niet meer beter zou worden. Hij had keelkanker en er waren uitzaaiingen. Hij had veel pijn en angst. U begrijpt wel dat ik hierin niet verder in detail kan treden. Hij lag thuis op bed en kwam alleen uit bed als het moest. Deze man wilde naar mij komen. Ik heb hem behandeld zodat hij minder pijn had en wij hebben samen hele fijne gesprekken gehad. Ik heb hem mogen vertellen over de geestelijke wereld, hoe het daar is en wie bij hem aanwezig zijn als hij zijn reis mag gaan maken. Ik heb hem een ander inzicht mogen geven. Verteld dat er Liefde aanwezig is, dat je niet bang hoef te zijn. Dat is voor mij een weten, omdat ik zelf bewuste uittredingen heb mogen ervaren. Ik geloof dat dit gebeurd is om de mensen te kunnen en mogen bereiken en hier mee te helpen.
Ik zag en voelde dat hij hierdoor rust kreeg. Is dat niet mooi!
Hij is een poosje bij mij geweest. Toen heb ik hem behandeld aan huis, het ging niet meer. Hij was zo`n lieve jongen en hij liet mij voelen hoe blij hij was. Dat hoorde ik ook van zijn vrouw. Hij had de rust gevonden vertelde zij, ze hebben samen ook veel gepraat. Dat deed mij goed om te horen. Ik heb hem nog een tijdje mogen behandelen en een paar boodschappen door mogen geven, wat hem goed deed en hielp op zijn ziekbed.
Hij is vredig ingeslapen met zijn familie en vrienden om zich heen, zijn reis is begonnen. Engel
Naar boven

Behandeling aan huis - Zuiveringen

Ik krijg ook mensen in mijn praktijk die met negatieve energieŽn in aanraking zijn gekomen. Daardoor zitten ze niet goed in hun vel.
Ze kunnen verschillende verschijnselen hebben, maar niet weten wat er met aan de hand is. Daarnaast kunnen ze ook angstige ervaringen hebben gehad. Dit kan zich uiten door lichamelijke klachten, maar ook door verschijnselen in hun huis.
Behandelingen geven baat voor bestrijding. Ik ga gelijk met je gedachte aan de gang. Hoe je hiermee om kunt gaan als je weer iets ervaart. Ik probeer je inzicht te geven van je gedachte en de gebeurtenis.
Na een paar behandelingen vraag ik hoe je huis aanvoelt. Als het nodig is ga ik je huis zuiveren. Dat mag gebeuren met veel Liefde, Licht en Kracht. Het kan wel eens heftig zijn. Wees er niet bang voor! Ik weet dat er ten alle tijden bescherming is.
Na een poos is alles gezuiverd en voel je je goed in een mooi gezuiverd huis.
Naar boven